Bergkameratene Skigruppa - BK Ski

Her finner du informasjon om våre aktiviteter...

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Resultater fra rulleskitest 2 ved Gomsrud tirsdag 12/10

E-post Skriv ut PDF

Åtte spreke løpere stilte til start på Gomsrud denne gangen, og vi var så heldige å få med oss Kongsbergs beste skiløper, Ivar Tveiten, på startstreken. Ingen kunne gi Tveiten noen konkurranse, men bak ham var det mye kniving. Dette resulterte blant annet i et stavbrekk for nykommeren i klubben, en hardtsatsende vossing...

Sist oppdatert tirsdag 18. januar 2011 23:57 Les mer …
 

Program for fellestreninger torsdager kl. 19:30 fra KMT

E-post Skriv ut PDF
Program fra Knut Atle Johnsen - for intervalltreninger frem til jul 2010.

Programmet er tyvlånt fra Øyvinds nov/des program i 2003. Treningene starter fra KIF-Huset,
torsdager kl. 19.30.

 

Sist oppdatert tirsdag 18. januar 2011 23:57 Les mer …
 

Bra felt på rulleskitrening fra Monter...

E-post Skriv ut PDF

bk_ski_rulleskitrening_21092010Det var i går et bra felt som møtte opp på rulleskitrening ved Monter kl 18. Knut Ole testet ut tempohjelmen før start, men det var ingen som reagerte på det. Han fant til slutt ut at det var litt FOR seriøst Blunk. Feltet dro ut å et passe tempo fra starten, men som alle ganger før så øker farten ganske kraftig etter bare noen kilometer. Så det er utviklet seg til å bli en treningsøkt med høy fart... Stølen kjørere sterkt for tiden, imponerende stayer er han også. Selv med fall er han straks oppe i front. Triathlon Wagener var også i slaget, han var plutselig med i feltet etter en litt tung start i regnværet forrige gang. Høy fart eller ikke - rulleskitrening er morsomt når vi er så mange sammen. Bli med da vel, det er plass til alle! Husk at det på rulleski er lettere å ligge bak, blir nesten som på sykkel. Husk hjelm og refleksvest. Synes alle bør bruke vest når vi er på veien opp Bevergrenda. Farten på bilene er høy. Og så bør vi unngå å gå flere  i bredden, var et par ganger i går med noen situasjoner (meg inkludert) hvor vi ikke tar nok hensyn og trafikantene ikke tar nok hensyn til oss. Men husk at det er vi som taper uansett. Bil mot rulleskiløpet = bil vinner...Takk til alle blide BKere som møter på trening.

 

For meg gikk det litt i rykk og napp i dag, men hadde selv nesten makspuls opp bakken før vendig. Ryggen er fortsatt litt vond etter Birkebeinerløpet - men jeg klarte ikke å ta det med ro da Gjestrud stadig var oppe på siden, en halv rulleskilengde foran...http://connect.garmin.com/activity/49984963

Sist oppdatert onsdag 22. september 2010 10:46
 

Klassisk rulleskitest 2 på Gomsrud tirsdag 12. oktober kl 1730

E-post Skriv ut PDF

Martin_rulleski

På forrige test dukket det opp 12 sterke løpere, og vi regner med enda flere når vi kjører en "re-test" på rulleskiformen i BK-Ski i oktober! Har Lia'n fått blod på tann, og staker fra Stølen? Vil Tørnes komme sterkere tilbake? Og kanskje mest spennende; vil Svenongsen ha spisset formen og klatre på lista? Uansett, vi ønsker velkommen til nytt renn i nøyaktig samme trasé som forrige gang tirsdag 12. oktober. NB: Merk at vi denne gangen starter løpet presis kl 1730 fra gravlunden ved GomsrudSmiler Vi vil også gjerne at flere unge deltar, og har invitert både Bever'n og Skrim til på bli med! Alle som ønsker å teste formen, er selvfølgelig hjertelig velkomne!

...og sannsynligvis får vi konkurranse fra Ivar Tveiten...Overrasket


Hilsen styret i BK-Ski

Sist oppdatert tirsdag 21. september 2010 05:56
 

Terrengløp og rulleskitest innleder høstsesongen med et brak...

E-post Skriv ut PDF

bk_ski_rulleski_terreng_0709I dag var det både terrengløp KIF-karusell på Heistadmoen og rulleskitest med start på Gomsrud. Det var nydelig høstvær i dag og mange BK medlemmer var ute for å teste formen. Bjørn Inge og Kaj slo Knut Ole på Heistadmoen. Knut Ole heiv seg i bilen og tok revansje på Gomsrud, ved å slå Erlend med noen få sekunder på oppløpet. Resultater fra terrengløpet og rulleskitesten kommer så snart de er å oppdrive. Legger ved noen bilder fra kveldens utskeielser.


Klikk på les mer for å se resultatene og lese mer om høst-treningene som foregår tirs,ons,tors...

Vedlegg:
FilBeskrivelseFilstrrelse
Last ned denne filen (bk_treningsplan_hosten-2010.pdf)TreningsplanBK Treningsplan høsten 201045 Kb
Sist oppdatert torsdag 16. september 2010 21:20 Les mer …
 


Side 24 av 25