Bergkameratene Skigruppa - BK Ski

Her finner du informasjon om våre aktiviteter...

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Startsiden Om BK Ski Vil du bli medlem i BK-Ski?

Vil du bli medlem i BK-Ski?

Hva er BK-Ski?
Bergkameratene Ski hører inn under hovedklubben Bergkameratene på Kongsberg. Vi er en av de fire store skiklubbene i Kongsberg, sammen med Bever'n IL, IL Skrim og Efteløt IL. BK-Ski skiller seg fra de andre tre klubbene ved at vi  bare satser på seniorer. Idag har vi medlemmer fra starten av 20-åra og opp til spreke pensjonister, og dette er vi stolte av. 
En klubb for alle
BK-Ski er en klubb for alle. Vi har gode instruktører som tar seg av nybegynnere, så dette kan være en fin plass å starte dersom du ønsker å lære litt skiteknikk. På intervalltreninger høst og vinter fordeler vi oss etter nivå, og det er som regel greit å finne noen som holder omtrent samme tempo.
Vi er et aktivt idrettslag som deltar i konkurranser både sommer og vinter. Vi har fellestrening hver onsdag fra starten av september fram til Birkebeinerrennet midt i mars. Treningen på barmark foregår ved Raumyr skole, og skitreningen i lysløypa i Funkelia. Hver høst er det dugnad i skiløypene i Funkelia, der vi rydder traséen før snøen kommer. Hvert år arrangeres Kongsbergkarusellen, her trengs det også en dugnadsinnsats. Takket være oppslutningen fra medlemmene har vi en god økonomi. Hvis det er noe du lurer på, ta kontakt med noen i styret.

Medlemsskap i BK-Ski

  • Kontingent:   Kr 500,- pr. år for aktive medlemmer

  • Kr 100,- pr. år for støttemedlemmer

Du betaler samme kontigent uansett når på året du melder deg inn.

Sist oppdatert tirsdag 31. mai 2016 10:55