Bergkameratene Skigruppa - BK Ski

Her finner du informasjon om våre aktiviteter...

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Startsiden Om BK Ski
Om BK Ski

Vil du bli medlem i BK-Ski?

Hva er BK-Ski?
Bergkameratene Ski hører inn under hovedklubben Bergkameratene på Kongsberg. Vi er en av de fire store skiklubbene i Kongsberg, sammen med Bever'n IL, IL Skrim og Efteløt IL. BK-Ski skiller seg fra de andre tre klubbene ved at vi  bare satser på seniorer. Idag har vi medlemmer fra starten av 20-åra og opp til spreke pensjonister, og dette er vi stolte av. 
En klubb for alle
BK-Ski er en klubb for alle. Vi har gode instruktører som tar seg av nybegynnere, så dette kan være en fin plass å starte dersom du ønsker å lære litt skiteknikk. På intervalltreninger høst og vinter fordeler vi oss etter nivå, og det er som regel greit å finne noen som holder omtrent samme tempo.
Vi er et aktivt idrettslag som deltar i konkurranser både sommer og vinter. Vi har fellestrening hver onsdag fra starten av september fram til Birkebeinerrennet midt i mars. Treningen på barmark foregår ved Raumyr skole, og skitreningen i lysløypa i Funkelia. Hver høst er det dugnad i skiløypene i Funkelia, der vi rydder traséen før snøen kommer. Hvert år arrangeres Kongsbergkarusellen, her trengs det også en dugnadsinnsats. Takket være oppslutningen fra medlemmene har vi en god økonomi. Hvis det er noe du lurer på, ta kontakt med noen i styret.

Medlemsskap i BK-Ski

  • Kontingent:   Kr 500,- pr. år for aktive medlemmer

  • Kr 100,- pr. år for støttemedlemmer

Du betaler samme kontigent uansett når på året du melder deg inn.

Sist oppdatert tirsdag 31. mai 2016 10:55
 

Juleavslutning

Den siste onsdagen før jul trener vi bare ute. Etterpå samles vi på Jonas B. Gundersen og spiser sammen. Info på mail.
 

Skirenn

I løpet av vinteren er det mange aktuelle skirenn. Her er en liste over renn som mange av medlemmene våre pleier å få med seg:

Birken
Hauer'n
Vindfjelløpet
Oslo Skimaraton

 

Sist oppdatert onsdag 26. oktober 2011 09:54
 

Kongsbergkarusellen

Hver vinter arrangeres Kongsbergkarusellen. Denne skikarusellen består av fire renn, to klassiske og to med friteknikk. De fire skiklubbene i Kongsberg (Bever'n, Skrim og Efteløt i tillegg til BK) arrangerer hvert sitt renn på sine arenaer. Unntaket er BK-Ski, som låner skistadion av Skrim (Heistadmoen) under sitt renn.

Vi anbefaler alle våre medlemmer å delta på Kongsbergkasusellen. De siste årene har det blitt stadig flere seniorer med, og dette er viktig for å motivere de unge som går. Vi trenger også hjelp av medlemmene når BK-Ski skal arrangere.

 

Teknikkurs

Vi pleier som regel å leie inn en instruktør til teknikktrening hver vinter. De siste årene har vi blant annet brukt Steinar Munndal og Pål Gunnar Mikkelsplass. Følg med på mail og hjemmeside!
Sist oppdatert onsdag 02. november 2011 21:17
 


Side 1 av 2