Utfordringer i kø!

Det er mange muligheter til å teste formen i de nærmeste ukene.

Førstkommende tirsdag (3.9) arrangeres det sjette løpet i mosjonskarusellen i ny 5,2 km trase på Heistadmoen. Start kl. 18.30.

Numedalsløpet arrangeres lørdag 7. september. BK Ski bruker å være godt representert i dette tradisjonsrike løpet. Mer info her.

Samme dag (7.9) er det Olaf Skoglunds minneløp, et rulleskirenn med store deler av langløpseliten på startstreken. Mer info her.

Nytt motbakkeløp. Fra innbydelsen:

«Tirsdag 10. september arrangerer vi et motbakkeløp. Dette blir et uformelt testløp for å se om dette er noe som kan være interessant å arrangere i fremtiden. Løpet er ca 3.2 km langt med en samlet stigning på ca. 330 meter. Vi starter ved blomsterbutikken på Steglet og målgang vil være ved Korset. De første 3-400 metere går på asfalt. Deretter fortsetter løpet på stier opp mot Korset på gode stier. De siste 500 meterne følger løpet Korsveien (her er det skikkelig bratt!) Traseen er en flott motbakketrase. Den veksler mellom tøffe stigninger og flatere partier.
Løpsstart: 10. september klokken 18.30. Fremmøte senest 18.15. Ingen startavgift»

Tirsdag 17. september arrangeres Lurdalsløpet, et terrengløp på snaue 14 km med start og innkomst ved Kjennerudvannet (p-plassen). Start kl. 17.30. Dette er det sjuende og siste løpet i mosjonskarusellen.